AIP-appen även för Android är här!

AIP-appen även för Android är här!

Äntligen! Det tog ett par månader innan vi fick till AIP-appen för Android och tillgänglig på Google Play. (I slutet på december 2020 lanserade vi AIP-appen för iOS). Men nu är den alltså här, jag hoppas att du ska finna den väldigt användbar!
Ladda ned på Google Play
Du hittar den också på App Store om du har en Apple-enhet. Ta mig till App Store här.

Jag hoppas att AIP appen ska vara till oumbärlig hjälp för dig i det dagliga livet. Perfekt när du ska starta din AIP-resa eller kommit en bit på väg och vill ha ett smidigt verktyg för att hitta både information och inspiration.

Innehåll

Appen innehåller över 600 godkända och icke godkända livsmedel för det Autoimmuna protokollets elimineringsfas. Du kan filtrera efter livsmedelskategori eller söka efter ett livsmedel och bläddra bland över 90 AIP-recept.

Grönmarkerade livsmedel är okej att äta under elimineringsfasen.
Rödmarkerade livsmedel utesluter man under elimineringsfasen.
Gulmarkerade livsmedel är okej att äta men det är bra att begränsa intaget under elimineringsfasen.

I appen finns över 90 stycken AIP-godkända recept där du enkelt kan spara dina favoriter för att lätt hitta dem igen senare.
-Frukost
-Lunch & Middag
-Efterrätt & Fika
-Drycker
-Bröd & Tillbehör

Du kan även titta på en kort video som visar funktionerna här.

Innehållet i denna app är enbart avsedd som information kring AIP och är inte avsedd att ersätta medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling av leg. sjukvårdspersonal.

Omdömen AIP app

“Användarvänlig och överskådlig app, som är lätt att navigera i. Passar både den som är ny till protokollet och för den som kommit en bit på väg. Listvyn över livsmedlen är tydlig och lättanvänd och sökfunktionen för livsmedel fungerar mycket bra. Stort plus också att det finns flera olika recept och att de är indelade i kategorier.” -Elin

“Det här är en mycket bra app att ha när man börjar sin AIP-resa! Den är lätt att använda och ger snabbt svar på vilka livsmedel man kan respektive inte kan äta. Och toppen med så många AIP-recept! Rekommenderar den verkligen!” -Catarina

“Appen underlättar verkligen min AIP-resa dagligen. Den är väldigt användarvänlig och har en behaglig design. Med en enkel sökfunktion samt listvy för livsmedel hittar man det man söker med några få knapptryck. ” -Anna-Karin

 

När jag själv började med AIP var det ett evigt letande i listorna, en app hade underlättat livet betydligt! Nu flera år efter att jag startade med AIP använder jag den för att fräscha upp minnet och dubbelkolla de där speciallivsmedlen som man inte använder dagligen. Jag hoppas att du ska få mycket användning för vår app och att den ska vara ett enkelt hjälpmedel på din AIP-resa!

Varma hälsningar

Mia

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *