fbpx
Hälsotester Blodprover

Hälsotester Blodprover

Det finns många olika hälsotester du kan göra beroende på problematik, symptombild eller målsättning. De vanligaste testerna jag arbetar med listas här nedan. Jag arbetar också med olika tester för mage/tarm.

Boka tid

Blodprover Werlabs

Oftast rekommenderar jag inför ett nybesök hos mig att man gör en så kallad blodpanel, ett blodprov med de vanligaste hälsomarkörerna. Det är givetvis valfritt men är en bra grund att stå på inför din kommande hälsosatsning. Har du däremot en pågående läkarkontakt kan du be om utskrifter på dina senaste labbtester så börjar vi med att titta på dem.Werlabs
har smidiga hälsotester där man bokar sitt test via deras hemsida och går sen till deras anslutna provtagningsställen för att lämna ditt blodprov. Du får resultaten på några dagar.

Hälsotest XL är en omfattande analys av 8 viktiga områden för din hälsa med totalt 33 markörer. Klicka på länken för att läsa mer.

Hälsokontroll XL Plus rekommenderar jag om du vill du ha ytterligare testmarkörer för relevanta hjärt- och kärl-, diabetes-, mineral-, lever-, och njurmarkörer med totalt 43 hälsomarkörer. Klicka på länken för att läsa mer.

Klienter till mig har 15% rabatt på Werlabs tester! (Du får en rabattkod i samband med tidsbokningen hos mig.)

 

Blodprover Upgrit

Upgrit har inte bara kosttillskott utan även smidiga hälsotester, i samarbete med Medisera, där man bokar sitt test via hemsidan. Du går sen till deras anslutna provtagningsställen för att lämna ditt blodprov. Du har resultaten på några dagar.

Upgrits Lilla Hälsotest är ett av marknadens mest omfattande testpaket gällande metabol-hälsa. Upgrit har skräddarsytt testpaketets innehåll och valt ut alla de markörer som är viktiga att mäta för att du ska kunna ta kontroll över din metabola hälsa och för att effektivt förebygga alla sjukdomar som har med blodsocker, blodfetter och tillväxtfaktorer att göra.

Upgrits stora hälsotest är ett av marknadens mest omfattande testpaket för dig som vill optimera din hälsa. Upgrit har skräddarsytt testpaketets innehåll och valt ut alla de markörer som är viktiga att mäta för att du ska kunna ta kontroll över din hälsa, för att effektivt förebygga framtida sjukdomar och för att kartlägga din näringsstatus.

Klienter till mig har 10% rabatt på Upgrits tester! I samband med tidsbokning hos mig lägger jag till dig i min kundlista hos Upgrit. Då får du också tillgång till 10% rabatt på hela deras sortiment.

 

Fettsyratest

Balansen mellan Omega-6 och Omega-3 i kroppen är av vikt för många olika processer och hälsotillstånd. Bland annat är det viktigt för hjärtat och blodets cirkulation, att hålla ner inflammation och för kognitiva funktioner. En bra Omega-6/Omega-3-balans ger även ökad insulinkänslighet, underhåller normalt blodtryck och normala blodfetter bara för att nämna några föredelar. Den kost vi äter idag bidrar tyvärr till en ökad obalans mellan Omega-3, som är antiinflammatorisk, och Omega-6, som är inflammatorisk. Ett Omega-3 index är också en viktig markör för risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom.

Med det här testet testar man 26 st fettsyror och är ett av Europas mest avancerade fettsyratest. Du tar det enkla fingersticksprovet hemma och skickar det per brev till Tyskland för analys.
Jag hjälper dig att tolka testresultatet och hur du ska optimera dina värden genom kost och kosttillskott.
Läs mer om testet och Omega-3 tillskotten på ArcticMed. Omega-3 oljan som vi använder och rekommenderar är Omega-3 premium  och är av högsta kvalitet.

 

Boka gratis guidning

Är du osäker vilket test som passar dig eller har du andra frågor om rådgivning eller tester?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för att boka en 15 minuters gratis konsultation via telefon så hjälper jag dig. 

Boka tid

Teståterkoppling

Du kan boka 30 min rådgivning om du önskar vägledning och analys kring enbart dessa testresultat, då ingår:
-Noggrann testgenomgång
-Rådgivning
Pris: 600 kr

När du skickat in ditt test bokar vi en tid för en noggrann genomgång. Du får hjälp med en strategi för att förbättra och optimera dina värden, mötet sker via videomöte eller telefon.
Har du bokat kost- och hälsocoaching (“Grund” eller Startpaket”) går vi igenom testerna tillsammans vid våra möten. Läs mer om hur jag arbetar här.

Vänligen,
Mia Vikander


Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial