Omdömen AIP – Tillsammans 30 dagar

Omdömen AIP – Tillsammans 30 dagar

Här är några omdömen som tidigare deltagare lämnat om AIP – Tillsammans.

”Jag är väldigt nöjd med AIP kursen med Mia. Känner att jag hade aldrig löst det själv. Kommer att fortsätta med AIP nån månad till innan jag börjar testa något för återintroduktion. Mår mycket bättre och har mer ork att träna mm.”  – Agnetha

”Berikande föreläsningar och 4 veckor med underbar mat som ger ro till kropp och själ.” – Jenny

”En vändpunkt i livet efter att ha varit med i AIP 30 dagar tillsammans! Har fått en helt annan förståelse för vad mat kan göra för eller mot våra kroppar! Enkelt upplägg med färdiga recept för dagens alla måltider. Rekommenderar varmt alla att gå denna kursen, oavsett hur stora eller små besvär man har.” – Anette

”Vi har haft både magsjuka och massa förkylningar under denna månad så efter en bra start gick det sedan utför. Men jag märkte stor skillnad på bara några dagar och värken i kroppen försvann nästan direkt. Så skönt! För min del tog det för lång tid att laga all mat. Min plan framöver är att ge det en ny chans när vi är friskare, men då göra fler portioner och äta samma mat fler dagar så att det sparar tid (familjen äter annan mat så blir extremt mycket matlagning som inte hinns med). Så det kan vara ett tips till nya deltagare att all mat inte behöver lagas varje dag, eller att man kör en alternativ receptsamling till de som inte vill laga så mycket olika varje dag. Där kunde du lagt upp att typ varannan dag äter man ”gammal” mat man lagade för ett par dagar sedan så man får matlagningsfria dagar rätt ofta. Men väldigt bra recept och är väldigt nöjd med kursen! Tack!” – Hanna

”AIP – tillsammans i 30 dagar” är ett perfekt upplägg om man har gått med tankarna om att äta enligt AIP men inte riktigt kommit till skott. Suveränt med färdiga inköpslistor, menyer, fantastiska recept och pepp i facebook-gruppen. Det jag behövde bidra med själv var lite extra tid i köket.” – Marie

”Jag har lite svårt att ta in att 30 dagar med AIP har förändrat hela min kropp inuti. Det lyckades! Ja det syns även förändringar utanpå min kropp men det är mindre viktigt ” – Cecilia

”Mia har med trygg hand lotsat oss genom kursen på ett mycket bra sätt. Hon fanns där för att svara på alla sorters frågor, stora som små och kom med positiva kommentarer. Hennes sätt gjorde att hela FB-gruppen blev ett varmt och stöttande forum. Det har känts väldigt tryggt att göra denna svåra utmaning tillsammans med Mia.” – Therese

”Det har varit en spännande resa och jag känner mig stolt som klarade av den trots en del skeptiska kommentarer, för min egen del är mina autoimmuna sjukdomar mer indirekta, så kanske det tar lite längre tid och så är det en helhet med hela livet ”Låt mat vara din medicin och medicin vara din mat” Hippocrates ❤️” – Carin

”Bra upplägg med föreläsning lite innan kursen drog igång. Då fick man tid att gå igenom bla recept och inhandla/skicka efter vissa ingredienser och gå igenom det gedigna materialet i lugn och ro. Bra med en avslutande föreläsning för att kunna komma med frågor.” – Karin

”Väldigt lätt att följa med inköpslistor o heltäckande menyer. Jättegoda middagar överlag!” – Eva

”Bra upplägg med tydliga inköpslistor vilket förenklade handlingen. Inga ”överraskningar”/förskönande om mående och förändringar då allt tydligt informerats i både papper o i föreläsning det har gjort att jag orkade hålla ut och inte ge upp, jag börjar känna att jag mår mycket bättre i kropp och själ och är så nöjd att jag gjort/gör detta då det va mitt syfte från början.” – Caroline

”Jag är så tacksam att min väninna drog med mig på denna AIP resa. Min IBS har definitivt blivit bättre efter dessa 30 dagar. Är tacksam för allt stöd och pepp vi fått från Mia och i Facebookgruppen.” – Susann

Tillbaka till anmälan