Omdömen AIP – Tillsammans 30 dagar

Här är några omdömen som tidigare deltagare lämnat om AIP – Tillsammans.

“Vill man pröva på AIP för att förbättra sin hälsa kan jag verkligen rekommendera AIP Tillsammans 30 dagar. Fantastiskt stöd av Mia hela vägen.”

”Gillar skarpt upplägget av kursen. Jag har lärt mig massor, fått många bra recept och har fått inspiration för att fortsätta med kosten, och framför allt så mår jag så mycket bättre nu. Rekommenderas varmt” – Christina

“Inspirerande och kul med all matlagning och bra rådgivning kring kosttillskott. Det var skönt att känna att man inte är ensam med sina autoimmuna sjukdomar. Mia har dessutom förmågan att få AIP att kännas roligt!”

“Mia ger väldigt bra stöd i en omfattande förändringsprocess som är svår att klara på egen hand. Många tips på hur man kan tänka, och snabba svar på frågor om allt både högt och lågt. Dessutom positiv peppning och stor förståelse för utmaningar man möter som man inte alltid kan lösa helt enligt AIP.”
.
“Skönt med en kompetent kursledare som i alla lägen svarar på frågor och ger råd. Väldigt bra med receptförslag när det känns oövervinneligt att lyckas laga mat utan ens vanliga ingredienser. Har ätit godare under kursen än vi vanligtvis brukar göra. Tar med mig många lärorika tips och nya kunskaper.” -Ylva
.
“Utmärkt sätt att komma i gång och testa AIP!” – Angelika
.
“AIP var inte nytt för mig, men jag lärde mig massor. Fantastiska recept med bra variation och planering som var enkel att följa. Mia delar med sig av både kunskap, pepp och inspiration genom hela resan. Rekommenderar verkligen denna kurs!” – Sara
 
“Om du någonsin funderat på/varit sugen på att testa AIP så är det här en fantastisk möjlighet! Mia delar med sig av sin stora kunskap såväl före, under och efter genomförd grundkurs. Allt för att lyckas finns med: uppstartsguide, veckovisa recept, inköpslistor mm mm. Mias stora engagemang och närvaro i facebookgruppen, med välutvecklade personliga svar på allas frågor är en otrolig tillgång och gör resan betydligt lättare och roligare, och bidrar också till en väldigt fin stämning mellan alla i gruppen. Kan inte nog rekommendera Mia Vikanders “AIP Tillsammans 30 dagar”!”
 

“Jag är väldigt nöjd med hela kursen och materialet. Bra med första föreläsningen en tid innan så man kan förbereda sig. Kursmaterialet är väldigt enkelt att följa. Och pedagogiskt utformat. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs om du vill må bättre. Mia är tillgänglig och kompetent.” – Marika

“En kurs som är tydlig och enkel att förstå! Upplägget är otroligt lätt att följa pga den detaljerade planen Mia gjort!
Stödet jag behövde och fick under kursen var guld värd!” – Nanette

“En rolig och häftig utmaning i att må bättre med att ändra på kosten , skulle gärna göra om den . Känner mej mycket piggare efter dessa 30 dagar.” – Helen 

“Ett enkelt, bra och genomtänkt koncept – det är lite som “All inclusive” :)” – Terese

“Det var otroligt motiverande att tillsamman i grupp, med Mias fina vägledning och recept, utforska AIP. Tack!” – Malin

“Haft otroligt inspirerande och lärorika veckor, maten är fantastiskt god och det välplanerade upplägget har gjort det möjligt att helt fokusera på den egna resan och de förändringar som sker när maten får läka kroppen!” – Josefine

“För mig har detta upplägg varit avgörande för att jag skulle klara att äta enligt AIP. Jag har testat på egen hand innan och använt mig av receptböcker och olika AIP-grupper på sociala medier. Jag fastnade ofta och fick inte i mig den näring som kroppen behövde. Det resulterade i en allt för stor viktnedgång och energin blev oerhört låg. Tack vare Viaventris precisa handledning med inköpslistor och recept för de i förväg komponerade veckomatsedlarna, har det inte varit svårt alls. Snarare tvärt om. God och näringsrik mat varje dag. Bara att följa och njuta!” – Karin

“Bra stöd för att kunna planera inför perioden och även under elimineringsfasen. Ser också att du försökt återkoppla alla frågor som kommit under kursen, vilket varit väldigt bra” – Birgitta

“Proffsigt, välplanerat, trevligt, alldeles lagom nivå. Jättebra kick-start för mig!” – Annica

“Superbra upplägg med matsedel och inköpslistor” – Anneli

“Informativt, kunnig ledare, tydligt och inbjudande material, goda recept. Mycket nöjd med min AIP-period!” – Annalena

“Lätt att följa med goda recept dag för dag” -Monica

“Jag är väldigt nöjd med AIP kursen med Mia. Känner att jag hade aldrig löst det själv. Kommer att fortsätta med AIP nån månad till innan jag börjar testa något för återintroduktion. Mår mycket bättre och har mer ork att träna mm.”  – Agnetha

“Berikande föreläsningar och 4 veckor med underbar mat som ger ro till kropp och själ.” – Jenny

“En vändpunkt i livet efter att ha varit med i AIP 30 dagar tillsammans! Har fått en helt annan förståelse för vad mat kan göra för eller mot våra kroppar! Enkelt upplägg med färdiga recept för dagens alla måltider. Rekommenderar varmt alla att gå denna kursen, oavsett hur stora eller små besvär man har.” – Anette

“Vi har haft både magsjuka och massa förkylningar under denna månad så efter en bra start gick det sedan utför. Men jag märkte stor skillnad på bara några dagar och värken i kroppen försvann nästan direkt. Så skönt! För min del tog det för lång tid att laga all mat. Min plan framöver är att ge det en ny chans när vi är friskare, men då göra fler portioner och äta samma mat fler dagar så att det sparar tid (familjen äter annan mat så blir extremt mycket matlagning som inte hinns med). Så det kan vara ett tips till nya deltagare att all mat inte behöver lagas varje dag, eller att man kör en alternativ receptsamling till de som inte vill laga så mycket olika varje dag. Där kunde du lagt upp att typ varannan dag äter man “gammal” mat man lagade för ett par dagar sedan så man får matlagningsfria dagar rätt ofta. Men väldigt bra recept och är väldigt nöjd med kursen! Tack!” – Hanna

“AIP – tillsammans i 30 dagar” är ett perfekt upplägg om man har gått med tankarna om att äta enligt AIP men inte riktigt kommit till skott. Suveränt med färdiga inköpslistor, menyer, fantastiska recept och pepp i facebook-gruppen. Det jag behövde bidra med själv var lite extra tid i köket.” – Marie

“Jag har lite svårt att ta in att 30 dagar med AIP har förändrat hela min kropp inuti. Det lyckades! Ja det syns även förändringar utanpå min kropp men det är mindre viktigt ” – Cecilia

“Mia har med trygg hand lotsat oss genom kursen på ett mycket bra sätt. Hon fanns där för att svara på alla sorters frågor, stora som små och kom med positiva kommentarer. Hennes sätt gjorde att hela FB-gruppen blev ett varmt och stöttande forum. Det har känts väldigt tryggt att göra denna svåra utmaning tillsammans med Mia.” – Therese

“Det har varit en spännande resa och jag känner mig stolt som klarade av den trots en del skeptiska kommentarer, för min egen del är mina autoimmuna sjukdomar mer indirekta, så kanske det tar lite längre tid och så är det en helhet med hela livet “Låt mat vara din medicin och medicin vara din mat” Hippocrates ❤️” – Carin

“Bra upplägg med föreläsning lite innan kursen drog igång. Då fick man tid att gå igenom bla recept och inhandla/skicka efter vissa ingredienser och gå igenom det gedigna materialet i lugn och ro. Bra med en avslutande föreläsning för att kunna komma med frågor.” – Karin

“Väldigt lätt att följa med inköpslistor o heltäckande menyer. Jättegoda middagar överlag!” – Eva

“Bra upplägg med tydliga inköpslistor vilket förenklade handlingen. Inga “överraskningar”/förskönande om mående och förändringar då allt tydligt informerats i både papper o i föreläsning det har gjort att jag orkade hålla ut och inte ge upp, jag börjar känna att jag mår mycket bättre i kropp och själ och är så nöjd att jag gjort/gör detta då det va mitt syfte från början.” – Caroline

“Jag är så tacksam att min väninna drog med mig på denna AIP resa. Min IBS har definitivt blivit bättre efter dessa 30 dagar. Är tacksam för allt stöd och pepp vi fått från Mia och i Facebookgruppen.” – Susann

Tillbaka till anmälan