fbpx
AIP, Autoimmuna protokollet vt20

AIP, Autoimmuna protokollet vt20

Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka

Vi är otroligt glada att, i samarbete med Medborgarskolan, också kunna erbjuda en fördjupande föreläsning om det Autoimmuna Protokollet (AIP).
AIP är ett kraftfullt verktyg att ta till för att balansera kroppens immunsystem, läka tarmslemhinnan och förbättra tarmfloran. 
Läs också gärna mer om vår andra föreläsning Kosten som läker kroppen.

Göteborg:
Tisdag 5/5 18,30-20,30 -Boka här

Uddevalla
Tisdag 21/4 18,30-20,15 -Boka här

Älvdalen
Tisdag 11/2 18,30-20,45

Trollhättan
Onsdag 4/3 18,30-20,30

Vi ses där!

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.
I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.Du får också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Genom det autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är även en varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser.

Välkommen!


Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial