fbpx
Autoimmuna protokollet

Autoimmuna protokollet

Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka

Vi är otroligt glada att, i samarbete med Medborgarskolan i Göteborg, också kunna erbjuda en fördjupande föreläsning om det Autoimmuna Protokollet (AIP).
AIP är ett kraftfullt verktyg att ta till för att balansera kroppens immunsystem, läka tarmslemhinnan och förbättra tarmfloran. 
Läs också gärna mer om vår andra föreläsning Kosten som läker kroppen.

Göteborg:
Torsdagen den 10/10 18,15-20,00
Torsdagen den 28/11 18,15-20,00 -Platser kvar

Trollhättan
Onsdagen den 4/12 18,30-20,15  -Platser kvar

 

Vi ses där!

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning. Mia Vikander guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat!
Du får också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Genom det autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.
Mia berättar också om hur hon själv hjälpt kroppen läka från ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning.

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.
I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är även en varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. 

Välkommen!