Autoimmuna protokollet, AIP

Autoimmuna protokollet, AIP

– ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka

Nyhet! Nu finns också en inspelad version av föreläsningen “Autoimmuna protokollet”tillgänglig.  Då kan du välja att se och lyssna på föreläsningen precis när du vill!

AIP är ett kraftfullt verktyg att ta till för att balansera kroppens immunsystem, läka tarmslemhinnan och förbättra tarmfloran. Föreläsningen är drygt 2 timmar lång där även AIP-listor och återintroduktionsguide ingår. Du får alltså allt du behöver i form av kunskap och inspiration för att komma igång med AIP.
Se datum och läs om våra andra föreläsningar här.

Denna finns också som inspelad föreläsning: Perfekt om tiderna nedan inte passar, du får tillgång till föreläsningen direkt efter ditt köp.

Plats: Online via Zoom. Länk skickas ut separat 1-2 dagar innan föreläsningen.
Vänligen notera att anmälan är bindande och att dessa live-Webinar inte spelas in i dagsläget.

  • Håll utkik -nya datum kommer, prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inte nya datum!

Innehåll

Vill du minska inflammation eller få ordning på en krånglande mage?

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.
I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.

Föreläsare

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.


Mia Vikander, bild från Live Life januari 2020

Bild från föreläsning i Mora februari 2020