fbpx
AIP, Autoimmuna protokollet vt20

AIP, Autoimmuna protokollet vt20

Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka

Nya datum kommer till hösten! Tack alla ni som varit med oss under den här märkliga våren, både IRL och online.

INSPELNING KOMMER SNART!

Snart kommer en inspelad version av föreläsningen “Autoimmuna protokollet” finnas tillgänglig.  Då kan du välja att se och lyssna på föreläsningen precis när du vill! Perfekt för dig som behöver inspiration och komma igång med din nya kost under sommaren!
Håll utkik i våra sociala medier på Facebook eller Instagram, eller se till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

AIP är ett kraftfullt verktyg att ta till för att balansera kroppens immunsystem, läka tarmslemhinnan och förbättra tarmfloran. 
Läs också gärna mer om vår andra föreläsning Kosten som läker kroppen.

Online
Tillsammans men på var sitt håll! Den här föreläsningen håller vi live via länk. Sitt hemma i soffan med en kopp te!
Du bokar din biljett som vanligt hos Medborgarskolan, instruktioner om hur du loggar in etc får du via mail i god tid innan föreläsningen.  Begränsat antal platser.

Onsdag 21/4 18,30-20,15
Torsdag 7/5 18,30-20,15 

Älvdalen
Tisdag 11/2 18,30-20,45

Trollhättan
Onsdag 4/3 18,30-20,30

Vi ses där!

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.
I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.Du får också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Genom det autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är även en varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser.

Välkommen!


Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial