fbpx
Receptsamling Jul

Receptsamling Jul

GLÖGGFEST & JULENS EFTERRÄTTER

Vi är glada att äntligen kunna dela med oss av vår första receptsamling med temat Glöggfest & Julens efterrätter. Att bjuda in vänner och familj på glöggfest är för oss tradition och en fin stund att umgås när man annars mest kurar, var för sig, hemmavid.

I år är det lite speciellt, i år vill vi nämligen baka spannmålsfritt, mjölkfritt och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och socker kommer man långt!

Själva har vi gjort resan att ställa om kosten på grund av sjukdom och det har givetvis påverkat hela familjen. Vi vet vad det innebär och vi vet att man behöver både kunskap och inspiration för att få vardagen att gå ihop.
Med den här receptsamlingen inför jul hoppas vi att kunna inspirera och underlätta för fler att få njuta av riktigt god julstämning.

Recepten

Vi har använt oss av helt vanliga livsmedel som går att köpa i butik men också lite specialprodukter som är enklast att beställa via nätet. Vi har, sen vi började med Paleo och Autoimmuna Protokollet, beställt bl.a. cassava och jordmandelmjöl från Dorimax. Dora som driver Dorimax har varit vänlig att bidra med mjöler, jordmandlar, inulin, kokosblomsocker och tapiokapärlor till den här receptsamlingen. Vi är väldigt tacksamma för det!

Här hittar du 18 recept med smak av jul med allt från klassiska pepparkakor och saffransmuffins till glassbakelser, kanelparfait, ris á la Malta och lingoncheesecake. Alla recept är Paleo varav 7 stycken följer AIP.

Vi önskar dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Varma glögghälsningar,

Mia och Niclas Vikander

 

För att beställa receptsamlingen fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en orderbekräftelse där du antingen betalar via Swish direkt eller inväntar faktura i nästa mail. Så snart vi ser Din betalning mailar vi receptsamlingen till Dig. (Ha koll på din skräppost!)


Titel: Glöggfest & Julens efterrätter
Antal recept: 18 st
Format: PDF-format via e-post
Pris: 79 kr

 

Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

Några bilder på recepten:

  
  
Foto: AnnTherese Johansson