Glöggfest & Julens efterrätter

Glöggfest & Julens efterrätter

Vi är glada att dela med oss av vår första receptsamling som först gavs ut 2018. Vi valde temat Glöggfest & Julens efterrätter, att bjuda in vänner och familj på glöggfest är för oss tradition och en fin stund att umgås när man annars mest kurar, var för sig, hemmavid.

Med den här receptsamlingen inför jul hoppas vi att kunna inspirera och underlätta för fler att få njuta av riktigt god julstämning, utan spannmål, gluten, mjölk och vitt socker.

Recepten

Vi har använt oss av helt vanliga livsmedel som går att köpa i butik men också lite specialprodukter som är enklast att beställa via nätet. Vi har, sen vi började med Paleo och Autoimmuna Protokollet, beställt bl.a. cassava och jordmandelmjöl från Dorimax. Dora som driver Dorimax har varit vänlig att bidra med mjöler, jordmandlar, inulin, kokosblomsocker och tapiokapärlor till den här receptsamlingen. Vi är väldigt tacksamma för det!

Här hittar du 18 recept med smak av jul med allt från klassiska pepparkakor och saffransmuffins till glassbakelser, kanelparfait, ris á la Malta och lingoncheesecake. Alla recept är Paleo varav 7 stycken följer AIP.

Vi önskar dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Varma glögghälsningar,

Mia och Niclas Vikander

Klicka på länken för att se våra andra receptsamlingar.

För att beställa receptsamlingen fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en orderbekräftelse där du antingen betalar via Swish direkt eller inväntar faktura i nästa mail. Så snart vi ser Din betalning mailar vi receptsamlingen till Dig. (Ha koll på din skräppost!)


Titel: Glöggfest & Julens efterrätter
Antal recept: 18 st
Format: PDF-format via e-post eller tryckt häfte.
Pris: 99 kr pdf, häfte 139 kr
Priser ink. moms
(För fraktkostnad utanför Sverige vänligen kontakta oss på order@viaventri.se)

    Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

    Några bilder på recepten:

      
      
    Foto: AnnTherese Johansson