Påskens buffé & efterrätter

Påskens buffé & efterrätter

Välkommen att fira in våren med oss och en samling recept som passar till påsken med både mat, efterrätter och godis att lägga i påskäggen!
Det känns väldigt roligt att kunna dela med oss av ännu en receptsamling, den här gången med temat påsk. Påsken firar vi oftast med familj och släkt och då tycker vi om att duka upp en buffé där alla kan hitta något de gillar.

Recepten

Alla våra recept är spannmålsfria, mjölkfria och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och vitt socker kommer man långt!
Med de här recepten hoppas vi att kunna inspirera och underlätta för fler att få njuta av riktigt god mat, men också av fräscha efterrätter och nyttigare godis till påsk.

Här hittar du 28 recept som passar fint till vårens och påskens middagar och efterrätter. Alla recept är Paleo varav 8 stycken följer AIP.
Vi önskar dig en riktigt härlig vår och påskhelg!

Soliga hälsningar,
Mia och Niclas Vikander

Klicka på länken för att se våra andra receptsamlingar.

Beställa

För att beställa receptsamlingen fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en orderbekräftelse där du antingen betalar via Swish direkt eller inväntar faktura i nästa mail. Så snart vi ser Din betalning mailar eller postar vi receptsamlingen till Dig. (Ha koll på din skräppost!)


Titel: Påskens buffé & efterrätter
Antal recept: 28 st
Format: PDF-format via e-post eller tryckt häfte.
Pris: 99 kr pdf, häfte 139 kr
Priser ink. moms
(För fraktkostnad utanför Sverige vänligen kontakta oss på order@viaventri.se)

    Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

    Några bilder på recepten:

       
        
    Foto: AnnTherese Johansson