Föreläsning Göteborg/Kungälv

Föreläsning Göteborg/Kungälv

Kosten som läker kroppen

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.
Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat!

Vi är otroligt glada att, i samarbete med Medborgarskolan i Göteborg, kunna erbjuda föreläsningar med temat Kosten som läker kroppen.

Göteborg:
Tisdagen den 9e april 18,30-20.15.
Torsdagen den 11e april 18,15-20,00
Tisdagen den 23e april 18,15-20,00
Torsdagen den 2a maj 18,15-20,00
Torsdagen
den 23e maj 18,15-20,00 -Platser kvar

Kungälv:
Torsdagen den 16e maj 18,15-20,00 

Vi ses där!

För att se alla tider överallt samt anmäla dig via Medborgarskolans hemsida följ länken och klicka här, eller klicka direkt på länkarna ovan vid varje datum.
Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat.

I föreläsningen får du också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom kosten och det Autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!