Vardagslyxfrukost med AIP-knäcke (paleo och AIP)

Vardagslyxfrukost med AIP-knäcke (paleo och AIP)
Idag är andra dagen på utbildningen till Hormonrådgivare som jag går hos fantastiska Louise Rudberg och Hormonskolan.
Eftersom jag sitter hemma passar jag på att lyxfrukostera. AIP-knäcke med ghee och hemmagjord leverpastej, en kopp buljong och en tallrik kokoskefir med egen granola.
När man väl vant sig vid “riktig mat” (gärna kycklingsoppa tycker jag) till frukost så är det ju faktiskt enklare. Att värma lite soppa tar klart mindre tid än den här kombon så jag pysslade med idag!
Vad äter du när du lyxar till en frukost? Har du provat AIP-knäcke?

AIP-knäcke

Vill du ha mer tips på goda grejer?
Kika på våra receptsamlingar och AIP-menyer i webshoppen

Glöm inte att följa oss på Instagram eller Facebook för mer inspiration, och tips om olika recept!

Vi har också Kom-i-gång-med-AIP-kurs. Den heter “AIP – tillsammans 30 dagar” och återkommer några gånger varje år.
Läs mer här2 kommentarer på ”Vardagslyxfrukost med AIP-knäcke (paleo och AIP)”

 • Hej
  Snacka om att bli lycklig över bröd!
  När jag började på AIP så skulle jag samtidigt äta låg-histamin mat. Det blev en lite chockartat start, o levde låghistamint o AIP i 6 veckor, sen ringde jag min funktionsmedicinare o sa att det inte hjälpte med låghistamin, märkte absolut inget. -Men, du ska fortsätta med AIP! -Absolut, svarade jag jag har hittat bröd som jag ska testa.
  O jag älskar dina brödrecept! Även när jag slutar med AIP i mitten av november, så kommer dessa knäcke o stekpannebröd leva kvar, till o med sambon som är kinkig gillar dessa skarpt! De är goda, snbblagade olängtar till att få bre smör o ost på knäcket!

  Tack för en väldigt bra sida som har varit ett stort stöd i min AIP-resa!

  • Hej Sophia,
   Men åh vad glad jag blir att läsa detta! <3
   Stort lycka till framåt, så fint att jag fått vara/är en liten del i din resa 🙂
   Tack för att du tog dig tid att skriva!
   Hälsnignar
   Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *