Antiinflammatorisk kost & Bodystore

Antiinflammatorisk kost & Bodystore
Inlägget är reklam för Bodystore.com och innehåller annonslänkar.

En antiinflammatorisk kost kan göra stor skillnad för ditt mående vare sig du är frisk eller har olika typer av hälsoproblem. Genom att äta en antiinflammatorisk kost stöttar du immunförsvaret samtidigt som du minskar kroppens inflammationer.
Att äta antiinflammatorisk kost, vad innebär det egentligen? Beroende på vem man frågar får man olika svar. Vi har länge haft planer på att fylla på hemsidan med mer fördjupande information men tiden finns inte alltid på vår sida. Men skam den som ger sig!

Nu har vi äntligen satt ihop en sida som handlar om just antiinflammatorisk kost och vad man egentligen menar med konceptet. Där kan du också läsa om olika typer av kosthållningar, vad de innebär och vad de har gemensamt. Det finns också en praktisk utbyteslista att ladda ner och sätta till exempel på kylskåpet för lite vardagsinspiration.
Läs mer om antiinflammatorisk kost här!

Bodystore

Eftersom vi gillar att dela med oss av både recept och livsmedel som vi själva använder så vill vi tipsa om att Bodystore har 20% på hela sitt sortiment fram till och med 2 juni! (Gäller allt utom veckans kampanjer, presentkort samt Holistic, Great Earth och Concept 2. Kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller på ett köp)

Här nedan kommer några tips på recept där vi använder livsmedel som är svåra att hitta i butik, och som vi själva beställer från just Bodystore. Hoppas det ger lite inspiration inför helgen!

  • Coconut aminos använder vi bland annat till Rostbiff (Paleo) och goda Kycklingklubbor x2 (AIP)
  • Cassavamjöl är väldigt bra till många olika saker, allt från att baka med eller panera fisk (AIP), laga gröt (AIP), Knäckebröd (AIP) och kex (AIP). Helt klart en favorit hemma hos oss!
  • Mandelmjöl går det åt en hel del till olika efterrätter och bakverk. Bra att passa på när det är lite billigare!
  • Clean collagen från Nyttoteket är en riktig favorit, speciellt när benbuljongen är slut eller man är på resande fot! Collagen är stärkande för leder, hud, hår, brosk och leder. Den här sorten framställd på gräsbeteskött.
  • Pure Gelatin också från Nyttoteket är ett gelatin också baserat på gräsbeteskött. Perfekt att använda till hemmagjora gelegummies!
  • MCT-olja använder Niclas dagligen till exempel innan träning. Medellånga fettsyror som är fantastisk energi till kroppen. Han använder den framförallt i sin Paleolatte. Har du inte provat så våga testa!

Hoppas du har en riktigt härlig långhelg!

/Mia & NiclasLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *