Om oss, reportage i LiveLife!

Om oss, reportage i LiveLife!

För ett par veckor sedan kom ett reportage om oss i Life-butikernas egen kundtidning LiveLife! Vi är så glada att få dela med oss av vår historia, sprida inspiration, ge en del tips samt tipsa om ett riktigt gott recept!
Reportaget ligger uppe digitalt så är du nyfiken kan du läsa reportaget direkt på Life hemsida här.

Vi tänkte att eftersom ganska många nya hittat till oss det senaste så är det på plats med en liten kort presentation även här!⁣ (Bläddrar du längre bak i vårt arkiv finns det ännu mer rena blogginlägg om just vår hälso-resa och när Mia började med AIP 1a januari 2018.)
Mia & Niclas Vikander heter vi som driver den här sidan och vårt företag Viaventri (”Via magen” på latin)

  Foto: LiveLife

Mia är Cert. Kostrådgivare & hälsocoach samt föreläsare och tar emot klienter både online och i Göteborg. Hon har själv Crohns sjukdom men har med kosten och AIP:s hjälp blivit helt medicin- och symptomfri.
Niclas är utbildad kock och brinner för att laga riktig mat från grunden. Gärna långkok, grytor, stekar och paleoiferad husmanskost.

Detta hittar du hos oss⁣

På Instagram och Facebook delar vi framförallt inspiration om mat, kost & hälsa från vår egen vardag.⁣
Alla recept hittar du här på hemsidan i menyn ovanför. De följer Paleo och/eller det Autoimmuna protokollet, AIP. Där hittar du allt från vardagsmat till buljongkok, bröd, efterrätter och bakverk. Allt glutenfritt, spannmålsfritt, mjölkfritt och utan vitt socker.

Här finns också all information om kommande föreläsningar, tidsbokning för kostrådgivning, läs- och köptips och mycket mer.

Våra två pojkar 8 och 11 år gamla skymtar förbi ibland. De fungerar som brutalt ärliga kritiker till alla recept. Vi försöker hålla en bra balans i vardagen med nyttig, stärkande mat lagad från grunden utan att vara för strikta med just barnens mat.⁣

⁣Prenumererar du på vårt nyhetsbrev får du några gånger i månaden tips om recept, eventuella föreläsningar samt rabattkoder och andra tips och trix.⁣ Skriv upp dig på listan som prenumerant och få vår lilla gratis e-postkurs om den inflammatoriska maten!

  Foto: LiveLife

Hoppas att du ska trivas och finna inspiration hos oss!?⁣
/Mia & Niclas⁣ ⁣

Bilder från Live Life nr 1, 2020

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *