fbpx
Kosten som läker kroppen

Kosten som läker kroppen

Kosten som läker kroppen

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.
Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat!

Vi är otroligt glada att, i samarbete med Medborgarskolan på olika orter runt om i Västsverige, att ännu en termin kunna erbjuda föreläsningar med temat Kosten som läker kroppen.
Läsa också gärna om vår fördjupade föreläsning som handlar om det Autoimmuna protokollet.

Göteborg:
Tisdagen den 10/9 18,15-20,00 -Platser kvar
Tisdagen den 1/10 18,15-20,00 -Platser kvar
Torsdagen den 7/11 18,15-20,00 -Platser kvar
Torsdagen den 14/11 18,15-20,00 -Platser kvar

Kungsbacka:
Torsdagen den 19/9 18,45-20,30 -Platser kvar
Torsdagen den 21/11 18,45-20,30 -Platser kvar

Trollhättan:
Onsdagen den 25/9 18,30-20,15 -Platser kvar

Uddevalla:
Torsdagen den 3/10 18,30-20,15 -Platser kvar

Halmstad:
Torsdagen den 12/12 18,00-19,45 Platser kvar

Vi ses där!

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat.

I föreläsningen får du också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom kosten och det Autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!

Feedback från åhörare

“Det var en oerhört givande kväll!! Jag ser så mycket fram emot kursen. NU ska jag börja resten av mitt liv. TACK! /Jessica”

“Hej och tack för en mycket lärorik & intressant föreläsning ikväll. Kommer gärna igen och då på kursen i maj. Och GRATTIS oxå till dig som har lyckats! /Lotta”

“Tack för att du delade med dig av din resa. /Monica”

“Tack!! Detta behövde jag. Mycket bra och givande föreläsning. /Karin”

“Tack! Det var intressant! /Sara”