fbpx
Kosten som läker kroppen vt20

Kosten som läker kroppen vt20

Kosten som läker kroppen

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.
Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat!

Vi är glada att ännu en termin samarbeta med Medborgarskolan på olika orter runt om i Västsverige (i Dalarna i egen regi) och erbjuda föreläsningar med temat Kosten som läker kroppen.
Läsa också gärna om vår fördjupade föreläsning som handlar om det Autoimmuna protokollet.

ONLINE-föreläsning – Live 1a April!

Den här föreläsningen kommer vi att köra som en live-streaming istället för i Uddevalla som var tänkt från början. Du bokar din biljett som vanligt hos Medborgarskolan och får instruktioner om hur du loggar in etc via mail i god tid innan föreläsningen.  Begränsat antal platser.
Onsdag 1/4 18,30-20,15 -Boka här
(Bry dig inte om att det står Uddevalla som plats)

Stenungsund
Torsdag 23/4 18,30-20,30 -Boka här

Kungsbacka
Onsdag 13/5 18,45-20,30 -Boka här

Mora
Torsdag 13/2 18,30-20,30

Trollhättan
Onsdag 26/2 18,30-20,15

Kungälv
Torsdag 27/2 18,15-20,15

Göteborg
Tisdag 4/2 18,30-20,30
Tisdag 10/3 18,30-20,30 

Vi ses där!

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

Innehåll

Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat.

I föreläsningen får du också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom kosten och det Autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!

Feedback från åhörare

“Var på din föreläsning tisdagen 10/9. Under de sista 1,5 åren har jag ändå haft problem m tarmen, UC, och känner att jag måste ta tag i det själv. Har läst om Aip men inte följt det fullt ut men efter din föreläsning så känner jag mig otroligt inspirerad och motiverad!!
Jag körde igång redan dagen efter!!
Märker redan skillnad efter 4 dagar!!”

“Det var en oerhört givande kväll!! Jag ser så mycket fram emot kursen. NU ska jag börja resten av mitt liv. TACK! /Jessica”

“Hej och tack för en mycket lärorik & intressant föreläsning ikväll. Kommer gärna igen och då på kursen i maj. Och GRATTIS oxå till dig som har lyckats! /Lotta”

“Tack för att du delade med dig av din resa. /Monica”

“Tack!! Detta behövde jag. Mycket bra och givande föreläsning. /Karin”

“Tack! Det var intressant! /Sara”


Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial