Zucchinifrallor, snabbt gott bröd

Zucchinifrallor, snabbt gott bröd

Nu var det alldeles för länge sen vi uppdaterade den här bloggen med ett nytt recept. Livet, eller snarare jobb, har kommit emellan. Det blir ju så ibland. Så äntligen ska vi lägga upp det här receptet på Zucchinifrallor med pumpa- och vallmofrön, ett snabbt och gott bröd som du i vanlig ordning kan variera med det du har hemma. Vi gillar ju sådana recept!
Så tänk zucchini, morot, rödbetor, fänkål eller något annat gott som går att strimla eller riva. Blanda ihop med olika fröer så har du ett grymt gott bröd klart på en halvtimme!
Det finns lite olika varianter på nätet på liknande recept, glutenfritt, lchf, paleo eller vad man nu har för preferenser. Det här är vår variant!

Ny receptsamling på gång!

Den senaste tiden har vi dock inte legat på latsidan. Ni som följer oss på Instagram eller Facebook vet att vi jobbat på en helt ny receptsamling!
Det har varit sååå roligt, men det stjäl mycket tid också. I lördags hade vi fotografering vilket innebar att vi bakade 4-5 rätter varje dag fram tills vår fotograf Ann-Therese dundrade in på lördag morgon och vände upp och ner på köket! 🙂
Det är super att kunna fota hemma, nackdelen är väl städningen efteråt… Men å andra sidan är numera frysen full med totalt 19 (!) bakverk och efterrätter. Portionsfrysta. Man får inte vara dum… 😉