Superduperenkelt och superdupergott!
Karamelliserad rödlök med färskhackad dragon är en riktigt gammal favorit hos oss. Förut innehållandes socker, idag med lite honung i på slutet. Som en icke-sås-sås liksom. 🙂

Snabb middag
Det blev en riktig quick-fix middag häromkvällen med stekta tunna skivor fläskkött, rotsellerimos och grönsallad. Inte så vansinnigt kul i sig kanske men med karamelliserad rödlök och den där färska dragonen så blev det vääääldigt gott!
Låt rödlöken puttra lite för sig själv på låg värme medans du gör i ordning resten av middagen.
AIP-såser
Många upplever det svårt med olika såser när man äter enligt AIP. Men det finns faktiskt några knep som blir bra:
När du steker kött eller tillagar kött i ugnen, spara ALLTID köttsaften/spadet som blir kvar. Detta blandas med kokosgrädde och lite färskpressad citronsaft. Krydda sedan upp med Herbamare örtkrydda (vår räddare i nöden alltid, funkar dessutom superbra som grönsaksbuljongbas) och andra kryddor. Vips så har du en enkel och god (icke kokossmakande) sås!
Tips!
Förutom Karamelliserad rödlök, prova också till exempel vår supergoda Trattkantarellsås, Nomatsås (tomatsås utan tomat) eller Dragonsås (aip om du tar bort svartpeppar)




