Torsklever i webshopen – gör god mättande sallad
Torsklever, lättrökt i sin egen olja, är ett bra tillbehör i en AIP-, Paleo- och LCHF-kost. Det är ett utmärkt och mättande mål när det gäller både kvalité och naturliga vitaminer.
Lättrökt torsklever från Giana har utsökt smak. Levern smakar milt, konsistensen är mjuk och den ligger i torskolja. Produkten är rik på Omega 3, A- och D-vitaminer.
Torsken fångas i de kalla isländska vattnen där konserveringen sker mellan 24-72 timmar efter fångst.
Serveringsförslag torsklever
- Gör en matig sallad med torsklever, ägg (uteslut för AIP), blandsallad, rädisor, purjolök etc. Servera gärna med lite citronsaft över.
- Mosa levern tillsammans med kokt ägg och skivad purjolök. Lägg på en bit bröd och servera med några droppar citronsaft.
- Servera torsklever på en bit AIP-knäckebröd eller annat paleobröd som ett näringsrikt och mättande mellanmål.
- Om du inte äter upp all olja på en gång kan du spara den i kylskåp i upp till tre dagar.
Oljan är mättande men är man är ovan med mycket olja och fet mat på en och samma gång så kan den sätta igång magen.