Torsklever i webshopen – gör god mättande sallad

Torsklever i webshopen – gör god mättande sallad
Torsklever finns äntligen på vårt lager!
Tillslut fick vi tag i ett mindre parti torsklever som vi nu har fått hem och finns att beställa i webshopen. Vi fick inte beställa så mycket som vi ville, tydligen är det väldigt svårt att få tag i råvara nu för tiden. Som så mycket annat… Nu ska i alla fall jag njuta av nyttiga och mättande sallader och mellanmål i sommar, så här till exempel:
Torsklever Giana
Om du inte är bekant med torsklever så kommer här lite info:

Torsklever, lättrökt i sin egen olja, är ett bra tillbehör i en AIP-, Paleo- och LCHF-kost. Det är ett utmärkt och mättande mål när det gäller både kvalité och naturliga vitaminer.

Lättrökt torsklever från Giana har utsökt smak. Levern smakar milt, konsistensen är mjuk och den ligger i torskolja. Produkten är rik på Omega 3, A- och D-vitaminer.

Torsken fångas i de kalla isländska vattnen där konserveringen sker mellan 24-72 timmar efter fångst.

Torsklever Giana

Serveringsförslag torsklever

  • Gör en matig sallad med torsklever, ägg (uteslut för AIP), blandsallad, rädisor, purjolök etc. Servera gärna med lite citronsaft över.
  • Mosa levern tillsammans med kokt ägg och skivad purjolök. Lägg på en bit bröd och servera med några droppar citronsaft.
  • Servera torsklever på en bit AIP-knäckebröd eller annat paleobröd som ett näringsrikt och mättande mellanmål.
  • Om du inte äter upp all olja på en gång kan du spara den i kylskåp i upp till tre dagar.

Oljan är mättande men är man är ovan med mycket olja och fet mat på en och samma gång så kan den sätta igång magen.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *