Nya Webinardatum!

Nya Webinardatum!

Nu har vi bokat in nya Webinar/föreläsningsdatum med start i början av februari! Men eftersom Coronan hänger sig fast så får vi ännu en tid hålla oss digitalt. Tråkigt, men vi vet ju nu efter snart ett år av Webinar att det funkar finfint att ses online. Så boka in dig för en kväll i hälsans tecken, sitt hemma i soffan med en kopp te och hitta inspiration, motivation och kunskap om hur du påbörjar din kostomställning.

Läs mer om de 2 olika föreläsningarna här nedanför:

Kosten som läker kroppen
Autoimmuna protokollet

Det finns också inspelade föreläsningar: Perfekt om tiderna nedan inte passar, du får tillgång till vald föreläsning direkt efter ditt köp.

Anmälan webinar

Här anmäler du dig till de olika föreläsningarna som sker live via Zoom.
Du anmäler dig via formuläret nedan och får då en bokningsbekräftelse via e-post med information om hur du betalar via Swish. Har du valt förskottsfaktura kommer den inom kort via e-post.

Plats: Online via Zoom. Länk skickas ut separat 1-2 dagar innan föreläsningen.
Vänligen notera att anmälan är bindande och att dessa live-Webinar inte spelas in i dagsläget.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

Föreläsare

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.


Mia Vikander, bild från Live Life januari 2020

Bild från föreläsning i Mora februari 2020


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *