Ny receptsamling är här! Påskens buffé & efterrätter (Paleo/AIP)

Ny receptsamling är här! Påskens buffé & efterrätter (Paleo/AIP)

Påskens buffé & efterrätter (Paleo/AIP)

Vi är glada att äntligen kunna dela med oss av vår andra receptsamling med temat Påskens buffé & efterrätter.

Välkommen att fira in våren med oss och en samling recept som passar till påsken med både mat, efterrätter och godis att lägga i påskäggen!
Det känns väldigt roligt att kunna dela med oss av ännu en receptsamling, den här gången med temat påsk. Påsken firar vi oftast med familj och släkt och då tycker vi om att duka upp en buffé där alla kan hitta något de gillar.

RECEPTEN

Alla våra recept är spannmålsfria, mjölkfria och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och vitt socker kommer man långt!
Med de här recepten hoppas vi att kunna inspirera och underlätta för fler att få njuta av riktigt god mat, men också av fräscha efterrätter och nyttigare godis till påsk.

Här hittar du 28 recept som passar fint till vårens och påskens middagar och efterrätter. Alla recept är Paleo varav 8 stycken följer AIP.

Som vanligt kommer vi att dela med oss av några av recepten här på bloggen, successivt fram till påsk.
Men vill du ha allihopa redan nu får du gärna köpa receptsamlingen här på vår hemsida.

För mer information om recepten, bilder och för att beställa vår receptsamling som e-bok, eller tryckt häfte, klicka här.

Vi önskar Dig en riktigt fin vår och en skön påsk!

/Mia och Niclas


Foto: AnnTherese Johansson

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *