Hallonsylt Paleo/AIP

Hallonsylt Paleo/AIP

Hallonsylt utan socker, med en touch av vanilj.
Häll tex på yoghurten, bananplättarna eller använd i Syltkakor. Klicka på länkarna för recept.

 

Hallonsylt
Portioner: 2 dl
Ingredienser
  • 2 dl Hallon
  • 1 msk Vatten
  • 1 krm Vaniljpulver
  • 1 msk Honung
Instruktioner
  1. Koka upp hallon, vaniljpulver och vatten i en kastrull under omrörning. Koka på svag värme tills bären fallit sönder. 

  2. Ta av kastrullen från plattan och låt svalna tills hallonen är under 40 grader. 

  3. Blanda i honungen och rör tills allt smält samman. Häll upp på väl rengjort glasburk, förvara i kylen. 



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *