2 snabba och enkla recept på jordgubbsglass som vi fryst ner i lådor, den ena AIP och den andra Paleo. De är båda väldigt goda, men ganska hårda, så man får ta upp dem en stund innan man ska äta. Här har vi skurit den i skivor när den fryst till, då blir det lättare när man bara vill ha en bit:)
Den första glassen är med banan för krämighetens skull och AIP-godkänd.
Den andra innehåller äggula och passar bra om man återintroducerat det eller inte gillar banansmaken. Ju mognare banan desto mer smak tycker jag. Vi gör lite olika beroende på vad man är sugen på och vad man har hemma.
(Originalreceptet med äggula hittade jag på https://healthycleanlifestyle.wordpress.com där finns också massor med goda Paleo-recept)
Men den absoluta glassfavoriten i sommar hittar du här. Den tar dock lite mer tid att göra så dessa två är väldigt bra snabba lösningar.
Vi har också ett gott AIP-recept på Hallon och chokladglass.




