Vi tar över Dorimax webshopförsäljning 1 mars!

Vi tar över Dorimax webshopförsäljning 1 mars!

Spännande nyheter!

Den 1a mars 2024 tar vi över webshopförsäljningen av paleo och AIP-produkter från Dorimax! Dora, som drivit Dorimax i många år, kommer att finnas i bakgrunden och stötta upp med sin expertis och hjälpa till att ta fram nya produkter till vårt sortiment.

Vi är väldigt glada att få ta över och driva vidare de fantastiska produkter och det fina arbete som Dora byggt upp under åren! Att ha henne som stöttar i bakgrunden känns tryggt och vi ska göra vårt allra bästa att förvalta och ta hand om alla gamla och nya kunder.

Vi har valt ut ett sortiment som vi själva kan stå för och som vi vet att ni kunder efterfrågar. Vi har själva köpt dessa produkter från Dorimax under många år. Självklart fortsätter vi med marknadens absolut bästa cassavamjöl och jordmandelprodukter från PaleoLita!
Du kommer även hitta andra PaleoLita basprodukter så som grönbananmjöl, bambufibermjöl, arrowrotmjöl och bambufibermjöl. Vi kommer också fortsätta med Cassavachips, Grönbananchips, coconut aminos, cikoriakaffe, olika paleo mjölmixer samt paleo pasta av sötpotatis och sesam. Du kommer hitta hela sortimentet i vår webshop.

Välkommen!

 

cassavamjöljordmandel hela och skalade jordmandelmjöl fintLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *