Inspelat Lunchwebinar – en hälsosammare jul (E-bok ingår)

Inspelat Lunchwebinar – en hälsosammare jul (E-bok ingår)
Jag hade ett lunchwebinar om en hälsosammare jul tidigt i december, du kan köpa och lyssna på inspelningen under hela december!
Hur kan man planera och tänka kring en hälsosammare jul? Går det att hålla kvar vid goda vanor i december och ändå njuta av glöggmys, mingel, lucia, julafton och nyår?! Vad är viktigt att tänka på när man väljer vad man ska äta?

De senaste 5 jularna har jag planerat lite extra för att kunna njuta av högtiden men fortfarande må bra under tiden. Det innebär ju inte att jag har gått stressfri genom december, men jag tänkte ändå dela med mig av det jag lärt mig under åren och hoppas att du ska få lite inspiration till en lugnare, godare och hälsosammare jul!

Föreläsningen spelas in och du har tillgång till inspelningen under hela december 2023.

Köp inspelningen här

Detta går vi bla igenom:

  • Blodsockret
  • Proteinet
  • Ren mat – vad och varför?
  • Prioritera – vad?
  • Planera – hur?
  • På julbordet
  • Julbaka hälsosamt/-are

Zoomlänk till webinaret  och nedladdningslänk till receptboken hittar du i din orderbekräftelse.

Glöggfest & Julens efterrätter – E-bok ingår!

Här hittar du 18 recept med smak av jul med allt från klassiska pepparkakor och saffransmuffins till glassbakelser, kanelparfait, ris á la Malta och lingoncheesecake. Alla recept är Paleo varav 7 stycken följer AIP.

RECEPTEN

Alla våra recept är spannmålsfria, mjölkfria och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och vitt socker kommer man långt med att möta olika behov och önskemål.

Köp inspelningen härLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *