Älvängen 30 april – Hälsan i fokus

Älvängen 30 april – Hälsan i fokus

– en heldag från topp till tå

Följ med oss på en heldag med hälsan i fokus. Du får ta del av 3 spännande föreläsningar och ett mjukt rörelsepass som ger dig verktyg och inspiration att må ditt allra bästa, från topp till tå.

Med en gemensam holistisk syn på kropp och hälsa delar Mia, Madelene och Ylva med sig av sina specialkunskaper under en hel dag. Madelene berättar om hur dina fötter förändras genom livet och ger handfasta tips på hur du tar hand om dem på rätt sätt.

Kosten är ett kraftfullt verktyg att ta till för att må bättre, Mia går igenom hur man börjar en kostförändring och förklarar varför kosten har så stor inverkan på tex inflammation och hälsan i stort.

Ylva knyter ihop säcken och lägger fokus på vårt välmående – fysiskt, mentalt och själsligt! Vi går igenom en del om stressens påverkan på vår kropp & du får lära dig olika tekniker för att slappna av, lära dig att ta kontroll över din situation med hjälp av närvaro och andetaget.

Vi ses i Älvsalen

Det blir en heldag som vi spenderar tillsammans i Älvängens nyaste och fräschaste eventlokal “Älvsalen” på Postvägen 4.
Det är begränsade platser och stora lokaler så det blir ingen trängsel.
Först till kvarn!

Sista anmälningsdag Tisdag 26 april!

Agenda

  • 10:00 Kaffe och mingel
  • 10:15 Mia Vikander ”Antiinflammatorisk kost”
  • 11:30 Ylva Andréasson ”Stresshantering”
  • 12:00 Lunch
  • 13:00 Ylva Andréasson ”Rörelseträning i all enkelhet”
  • 13:45 Madelene Nijland ”Hjälp dina fötter att bära dig längre”
  • 15:00 Dagen avslutas

Plats: Älvsalen, Postvägen 4, ingång mittemot Rosa Huset
Datum: Lördag 30 april
Tid: 10.00-15.00
Pris: 695 kr/person, lunch ingår

Café Magnolia levererar en god och matig sallad som är glutenfri.

Anmälan

Anmäl dig här och betala enkelt med Klarna.
Skriv eventuella matallergier i meddelanderutan.

Föreläsare: Mia Vikander – Antiinflammatorisk kost
Vill du minska inflammation eller få ordning på en krånglande mage? Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Du får inspiration och verktyg för hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa.

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsare: Madelene Nijland – Hjälp dina fötter att bära dig längre
Under föreläsningen får du kunskap om hur dina fötter förändras genom livet, vanliga fotproblem och hur DU kan hjälpa dina fötter att bära dig längre. Madelene delar även med sig av sina bästa tips och övningar för att stärka upp muskulaturen i foten och undvika skador.

Madelene är utbildad medicinsk fotterapeut och undersköterska. Med många års erfarenhet inom äldreomsorgen fokuserar hon nu på hjälpa både unga och äldre att ta hand om sina fötter på bästa sätt. Till mottagningen i Älvängen kommer både remisspatienter med t.ex diabetes eller RA men också privatkunder som får hjälp med olika typer av problem.  Men du kan också komma och bara njuta av en skön spabehandling!
Besök Madelene på Madelenes Forthälsa

Föreläsare: Ylva Andréasson – Stresshantering & rörelse
Ylva kommer att lägga fokus på vårt välmående – fysiskt, mentalt och själsligt! Alla upplever vi någon gång stress i livet, både sådan vi kan påverka själva och sådan vi inte kan påverka och som kan upplevas som negativ. Vi går igenom en del om stressens påverkan på vår kropp & du får lära dig olika tekniker för att slappna av, lära dig att ta kontroll över din situation med hjälp av närvaro och andetaget.

Ylva Andréasson är utbildad Certifierad Coach/ instruktör inom KBT, ACT och Mindfulness. Hon driver företaget Aslan Hälsa sedan 2019 och är även instruktör i Restorative och Sensing Yoga samt har påbörjat en utbildning till Kraniosakral Terapeut.
Besök Ylva på Aslan hälsa

Välkommen!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *