Föreläsning i Mora “Antiinflammatorisk kost”

Föreläsning i Mora “Antiinflammatorisk kost”

För att anmäla dig fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en e-postbekräftelse på din anmälan. Betala med Swish till 123 447 12 56 (Viaventri HB)
Så snart vi ser Din betalning skickar vi din biljett per e-post. Ta med dig den till föreläsningen.

Välkommen!

Plats: Mora Folkhögskola
Datum: Torsdagen den 4e November
Tid: 18,30-20,45

 

Vänligen notera att anmälan är bindande.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

 

Innehåll

Vill du minska inflammation eller få ordning på en krånglande mage? Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Du får inspiration och verktyg för hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa.
Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid.

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!
Föreläsare

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

 

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *