Föreläsningar i Älvängen

Föreläsningar i Älvängen

Hälsan i fokus
– en dag från topp till tå

Följ med oss på en heldag med hälsan i fokus. Du får ta del av 3 spännande föreläsningar som ger dig verktyg och inspiration att må ditt allra bästa, från topp till tå.

Med en gemensam holistisk syn på kropp och hälsa delar Mia, Madelene och Ylva med sig av sina specialkunskaper under en hel dag. Madelene berättar om hur dina fötter förändras genom livet och ger handfasta tips på hur du tar hand om dem på rätt sätt.

Kosten är ett kraftfullt verktyg att ta till för att må bättre, Mia går igenom hur man börjar en kostförändring och förklarar varför kosten har så stor inverkan på tex inflammation och hälsan i stort.

Ylva knyter ihop säcken och berättar om vad fascia är och vilken betydelse den har för vår hälsa. Såklart kommer du få veta hur du kan ta hand om den på bästa sätt för att hålla dig frisk och minska på smärta och värk. Tillsammans kommer vi göra några övningar som syftar till att hålla flödet igång och skapa balans i kroppen.

Vi ses i Älvsalen

Det blir en heldag som vi spenderar tillsammans i Älvängens nyaste och fräschaste eventlokal “Älvsalen” på Postvägen 4.
I din anmälan anger du hur många ni är i sällskapet så att vi kan möblera corona-anpassat. Det är begränsade platser och stora lokaler så det blir ingen trängsel.
Först till kvarn! Biljetterna går åt så boka din plats nu.

Sista dag för anmälan: Tisdag 28 september.

För att anmäla dig fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får då en e-postbekräftelse på din anmälan. Betala med Swish till 123 447 12 56 (Viaventri HB)
Så snart vi ser Din betalning skickar vi din biljett per e-post. Ta med dig den till föreläsningen.

Agenda

  • 10:00 Kaffe och mingel
  • 10:30 Mia Vikander “Antiinflammatorisk kost”
  • 12:00 Lunch
  • 13:00 Madelene Nijland “Hjälp dina fötter att bära dig längre”
  • 14:30 Ylva Andreasson “Fascia – vägen till hälsa”
  • 15:45-16:00 Avslut

Plats: Älvsalen, Postvägen 4, ingång mittemot Rosa Huset
Datum: Lördag 2 oktober
Tid: 10.00-16.00
Pris: 695 kr/person, lunch ingår

Café Magnolia levererar en god och matig sallad som är glutenfri.

Anmälan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Vi håller dina personuppgifter privata och delar bara dina uppgifter med tredje part som gör denna tjänst möjlig.

Föreläsare: Mia Vikander – Antiinflammatorisk kost
Vill du minska inflammation eller få ordning på en krånglande mage? Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Du får inspiration och verktyg för hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa.

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsare: Madelene Nijland – Hjälp dina fötter att bära dig längre
Under föreläsningen får du kunskap om hur dina fötter förändras genom livet, vanliga fotproblem och hur DU kan hjälpa dina fötter att bära dig längre. Madelene delar även med sig av sina bästa tips och övningar för att stärka upp muskulaturen i foten och undvika skador.

Madelene är utbildad medicinsk fotterapeut och undersköterska. Med många års erfarenhet inom äldreomsorgen fokuserar hon nu på hjälpa både unga och äldre att ta hand om sina fötter på bästa sätt. Till mottagningen i Älvängen kommer både remisspatienter med t.ex diabetes eller RA men också privatkunder som får hjälp med olika typer av problem.  Men du kan också komma och bara njuta av en skön spabehandling!

Föreläsare: Ylva Andréasson – Fascia – vägen till hälsa
Ylva berättar om vad fascia är och vilken betydelse den har för vår hälsa. Du kommer också få veta hur du kan ta hand om den på bästa sätt för att hålla dig frisk och minska på smärta och värk. Tillsammans kommer vi göra några övningar som syftar till att hålla flödet igång och skapa balans i kroppen.

Ylva Andréasson är utbildad Certifierad Coach/ instruktör inom KBT, ACT och Mindfulness. Hon driver företaget Aslan Hälsa sedan 2019 och är även instruktör i Restorative och Sensing Yoga samt har påbörjat en utbildning till Kraniosakral Terapeut.

Välkommen!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *