Online-föreläsning AIP 21 april

Online-föreläsning AIP 21 april

Tisdagen den 21 april 18,30-20,30  håller jag min AIP-föreläsning live och online hos Medborgarskolan.

Du bokar din biljett som vanligt hos Medborgarskolan och får instruktioner från dem om hur du loggar in etc via mail i god tid innan föreläsningen.
Notera att det är ett begränsat antal platser.

Läs mer om föreläsningen och boka din plats HÄR.

Hoppas att vi ses online!

/Mia

Nedan följer en sammanfattning av föreläsningsinnehållet som också finns på Medborgarskolans hemsida;

INNEHÅLL

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret.
I föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet.
Den vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer.Du får också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Genom det autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom- och medicinfri.
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är även en varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser.

Välkommen!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *