Kalas & fikastunder -Ny receptbok är här!

Kalas & fikastunder -Ny receptbok är här!

Det känns väldigt roligt att kunna dela med oss av ännu en receptsamling, den här gången med tema Kalas och fikastunder. Även om vi skapar och delar med oss mestadels av matrecept där fokus ligger på en hälsosam livsstil med mat lagad från grunden, så behöver man ibland lite godsaker!

Fikakulturen är stark i vårt vackra land. Speciellt när det vankas kalas, efterrätter och fika kan det vara svårt att göra bra, nyttigare val. Att laga mat utan spannmål, mjölk och vitt socker upplever många lättare än att just baka. Många upplever det svårt att få till en bra konsistens och god smak med råvaror man inte är van vid eller som uppför sig annorlunda än klassiskt vetemjöl och socker. Med den här receptsamlingen hoppas vi kunna inspirera och hjälpa till så att även de där lite extra goda stunderna i livet också kan få vara nyttiga och hälsosamma.

Recepten

Alla våra recept är spannmålsfria, mjölkfria och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och vitt socker kommer man långt med att möta olika behov och önskemål.
Alla recept är Paleo varav 3 stycken följer AIP. Här nedan hittar du några bilder på de olika tårtorna, kakorna och efterrätterna.

Beställa

Receptsamlingarna beställer du enkelt i vår Webshop, antingen som tryckt häfte eller som E-bok.

             
Foto: AnnTherese Johansson

Receptsamlingarna beställer du enkelt i vår Webshop, antingen som tryckt häfte eller som E-bok.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *