God fortsättning med god mat! (Paleo/AIP)

God fortsättning med god mat! (Paleo/AIP)

God fortsättning!

Vi hoppas att du haft en riktigt skön och God jul.
Vi har ätit god mat och umgåtts med nära och kära, och faktiskt inte stressat så fasligt mycket som annars är lätt att göra.
Så här i mellandagarna tänkte vi dela med oss av den Regnbågsgratäng (rotfruktsgratäng), Apelsin och kanelglaserade palsternackor och Ugnsgratinerade rotgrönsaker som vi hade på julbordet. Kanske kan det vara lite inspiration till nyår eller till lite god mat nu i mellandagarna innan det är dags för nyårsfirande?

Nyårsplaner

Vi har också roat oss med ta fram lite nya recept för kommande nyårsafton! Det vill ju gärna komma fram en ostbricka under helgdagarna eller till nyårsafton, så nu har riktigt goda olika sorters kex, mjölkfria cream cheese röror, dip etc. Inlägg med recept kommer snart!
Vi har som tradition att pussla mycket under jul och nyårshelgerna, då passar lite kex med ost eller grönsaker och dipp bra. I år blir det alltså en massa mjölk-, gluten- och sockerfria alternativ!
(Ostälskaren inom mig studsar lite av glädje, en ganska utarmad liten figur vid det här laget. Men det råder vi snart bot på!)
Men tills dess, håll till godo med dessa varmrätter, klicka på länken under bilden för att komma till receptet.


Regnbågsgratäng Kika på bilderna när man skurit den!


Apelsin och kanelglaserade palsternackor Enkelt och gott tillbehör till revben eller skinka! (bättre bild finns i länken)


Ugnsgratinerade rotgrönsaker Alltid ett säkert kort!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *