Sista tabletten kortison!

Sista tabletten kortison!

Tametusan, halleluja, fanimej och ta i trä! Idag tog jag min sista kortisontablett!
Tablettjävlarna jag började med 25 Oktober förra året, som jag 2 gånger successivt trappat ner men blivit tvungen att höja upp igen, är äntligen slut! Jag började med 8 tabletter om dagen och de sista två veckorna har jag ätit en liten retande jäkla tablett.
Jag har fortfarande 2 mediciner kvar som jag tar dagligen med det här är den första milstolpen till att bli medicinfri!!
Det känns så otroligt skönt! Yey mey!!
Så nu jäklar hoppas jag att kroppen min är med och gillar läget efter kortisonstoppet. Men det tror jag faktiskt att den gör. Jag mår bra. Jag har inte haft närheten av ett skov på 28 dagar.  Det är också rekord.

I 5 månader har jag ätit kortison. När jag räknar på det är det cirka 528 st tabletter! Och det är bara kortisonet.
Tro fan att man vill bli medicinfri! På de här månaderna har jag ätit över 700 tabletter. Crohns är fan skit. Men ska övervinnas!

Nästa delmål är nya provtagningar och förhoppningsvis inga inflammationsmarkörer.
Då ska jag börja förhandla med Dr J hur vi går vidare med nästa medicinminskning. 🙂

Aldrig sluta kämpa!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *