Målbilder!

Målbilder!

Jag och min man har en massa planer och idéer om hur vi vill ha det i livet; med barnen, husen, fritid, semestrar, renovering, träning etc. Det finns många olika målbilder och resultat man vill upppnå.
Så om vi bortser från resten av familjen, inser jag att om jag hade skrivit den här listan för ett år sedan hade den inte sett lika dan ut. Antagligen inte en enda punkt hade varit densamma. Men jobb och karriär och sånt är faktiskt inte lika viktigt längre. Hälsan får fokus. Återvinner jag den så kan det andra komma tillbaka sen. Men det blir antagligen med en annan inriktning än tidigare. Och det kanske inte är så tokigt?

Målbild:
-Att bli symtomfri. Kanske till och med allergifri?
-Att gå från strikt AIP till individanpassad paleokosthållning genom återintroduktioner.
-Att kunna äta samma sak som resten av familjen. Det kanske kan verka banalt men känns oerhört viktigt för mig idag!
-Att vara medicinfri?
-Stanna med EN side-kick. Inte utveckla fler autoimmuna sjukdomar.

Motto: ”Jag må ha en sjukdom. Men jag tänker inte vara sjuk.”Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *