Kalas & Fikastunder

Kalas & Fikastunder

Det känns väldigt roligt att kunna dela med oss av ännu en receptsamling, den här gången med tema Kalas och fikastunder. Även om vi skapar och delar med oss mestadels av matrecept och fokus ligger på en hälsosam livsstil med mat lagad från grunden, så behöver man ibland lite godsaker!

Fikakulturen är stark i vårt vackra land. Speciellt när det vankas kalas, efterrätter och fika kan det vara svårt att göra bra, nyttigare val. Att laga mat utan spannmål, mjölk och vitt socker upplever många lättare än att just baka. Många upplever det svårt att få till en bra konsistens och god smak med råvaror man inte är van vid eller som uppför sig annorlunda än klassiskt vetemjöl och socker. Med den här receptsamlingen hoppas vi kunna inspirera och hjälpa till så att även de där lite extra goda stunderna i livet också kan få vara nyttiga och hälsosamma.

Recepten

Alla våra recept är spannmålsfria, mjölkfria och utan vitt socker. Inte bara för att det är nyttigare utan också för att det är inkluderande!
De flesta av oss känner någon som är allergisk, överkänslig eller följer vissa kosthållningar. Genom att utesluta spannmål, gluten, mjölk och vitt socker kommer man långt med att möta olika behov och önskemål.
Här hittar du 22 recept som passar fint när du ska duka upp till kalas, servera en god efterrätt eller bjuda en vän på gofika.
Alla recept är Paleo varav 3 stycken följer AIP.

Vi önskar dig många härliga och goda stunder!

Varma hälsningar,
Mia och Niclas

Klicka på länken för att se våra andra receptsamlingar.

Beställa

För att beställa receptsamlingen fyller Du i formuläret nedan och skickar iväg det.
Du får en orderbekräftelse där du antingen betalar via Swish direkt eller inväntar faktura i nästa mail. Så snart vi ser Din betalning mailar eller postar vi receptsamlingen till Dig. (Ha koll på din skräppost!)


Titel: Kalas & fikastunder
Antal recept: 19 st
Format: PDF-format via e-post eller tryckt häfte.
Pris: 99 kr pdf, häfte 139 kr
Priser ink. moms
(För fraktkostnad utanför Sverige vänligen kontakta oss på order@viaventri.se)

    Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

    Några bilder på recepten:

               
    Foto: AnnTherese Johansson