Tillaga nudlarna enligt förpackningen. Skölj nudlarna direkt i kallt vatten och blanda med 1 msk avokadoolja så de inte klibbar ihop.
Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Strimla vitkål, morot, purjolök. Vispa upp äggen i en separat skål.
Sås: Rör ihop balsamvinäger, coconut aminos och honung i en separat skål.
Hetta upp woken, eller en stor stekpanna, och bryn den strimlade kycklingen med vitlöken i 2 msk avokadoolja.
Tillsätt vitkål, morot, purjolök till kycklingen och stek på ganska hög värme i några minuter.
Gör plats i pannan och häll i äggen. Stek under omrörning tills kycklingen är helt klar och grönsakerna mjuknat.
Klipp nudlarna grovt och blanda i dem tillsammans med såsen. Rör om tills allt är varmt.
Blanda i grovt hackade cashewnötter och servera.Servera med limeklyftor.