Pensla ca 10 stycken formar för mandelmusslor med smält kokosolja.
Häll 3 msk vatten i en kastrull och strö över 1 msk gelatin. Låt stå i 5 minuter.
Blanda under tiden alla torra ingredienser i en bunke.
Sätt kastrullen på spisen och värm tills gelatinet lösts upp.
Ta av kastrullen från plattan och vispa kraftigt tills det blir ett skum.
Blanda rumstempererad kokosolja och gelatinskummet i bunken och rör ihop till en deg.
Ta en degklutt i taget, gör en kula och tryck sen ut den jämnt i formen. Försök att arbeta ganska snabbt eftersom gelatinet stelnar när det svalnar. Det går bra att få ut degen i formarna ändå men är lättare att degen inte spricker i början. Man får ha lite mer tålamod mot slutet bara.
Ställ in formarna i frysen i ca 1 timme. Grädda direkt från frysen i 6-8 minuter. Ha koll så inte kanterna bränns. Stäng av ugnen.
Ta ut formarna och lossa mandelmusslorna. Du kan behöva peta försiktigt med en kniv i kanterna. Lägg musslorna upp och ner på ett galler och låt dem grädda klart i den avstängda ugnen i ca 20 minuter eller tills ugnen svalnat. På så sätt blir de knapriga även i botten.
När musslorna är avsvalnade och nygjorda tycker jag de till en början är lite sega. Men låt dem stå framme några timmar och lägg sen i lufttät burk.Knaprigast tycker jag de blir efter att fått stått någon dag.