FÖRBEREDELSE, FYLLNING (gärna en dag innan)Lägg cashewnötterna i en skål/burk och häll på 2 dl kaffe.
Ställ in i kylen och låt dra minst 4 timmar, gärna över natten.
BOTTENLägga alla ingredienser till botten i en matberedare med knivar. Mixa till en deg.Dela degen i 4 lika stora delar och tryck ut i botten på små glasskålar. Låt degen gå upp lite på kanterna.
Ställ in i frysen.
FYLLNINGTa fram de förberedda cashewnötterna ur kylen och häll bort
kaffet.
Lägg cashewnötterna tillsammans med övriga ingredienser till fyllningen i matberedaren och mixa slätt.
Ha tålamod, det tar en stund att få smeten helt slät. Men det är värt väntan!
Stanna maskinen ibland och skrapa ner från kanterna.
Ta fram glasen med bottnarna ur frysen och häll i fyllningen. Toppa med lite kakaonibs om du vill.
Ställ tillbaka skålarna i frysen och låt stå minst 4 timmar.
Ta fram skålarna cirka 10 minuter innan servering.