Tina kycklinglevern och skär den i lite mindre bitar. Skär baconet i mindre bitar. Hacka löken och fräs den i en stekpanna med lite av matfettet. Lägg i kycklinglever och bacon och stek vidare.
Repa timjan och tillsätt tillsammans med salt och peppar.
Stek tills kycklinglevern är genomstekt. Tillsätt kokosgrädden och låt puttra några minuter.
Låt allt svalna.
Häll över leverblandningen i en matberedare med kniv. Tillsätt resten av matfettet samt citronsaften och kör till en jämn smet. Smaka av.
Lägg den pastej du vill ha direkt i en burk och ställ in i kylen. Resten kan du frysa in, vi tycker att det här sättet är fiffigt för att kunna ta upp och tina bara det man vet att går åt:Lägg resten av pastejen i en bakplåtspappersklädd form och bred ut den. Ställ in i frysen i ca 30-60 min. Ta ut och skär rutor i lagom stora bitar, flytta över till en fryspåse och förvara i frysen tills det är dags att ta fram en bit och låta tina.