Go Back

Hallon och blåbärsmuffins

Portioner: 12 st

Ingredienser

  • 3 st Ägg
  • 1 st Banan
  • 1 dl Kokosolja
  • 1,5 dl Mandelmjöl
  • 0,5 dl Kokosmjöl
  • 1 tsk Kardemumma mald
  • 1 tsk Vaniljpulver
  • 1 tsk Bakpulver
  • 1 nypa Himalayasalt
  • 1 dl Frysta blåbär
  • 1 dl Frysta Hallon

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Klä en muffinsplåt med muffinsformar.
  • Mixa ägg och banan till en slät smet med stavmixer.
  • Tillsätt oljan
  • Blanda de torra ingredienserna separat och blanda sen ner i äggsmeten till en slät smet. (Man kan mixa ihop det)
  • Vänd i bären.
  • Klicka ut smeten i muffinsformen och grädda mitt i ugnen ca 12-15 minuter. 
    Testa med en sticka att de är torra inuti.