Go Back

Senapssill (paleo)

Kök: Glutenfritt, Mjölkfritt, Paleo
Portioner: 1 burk

Ingredienser

  • 420 g Inläggningssill tex urvattnad saltsill
  • 0,5 dl Dijonsenap
  • 0,5 dl Grov senap se länk till receptet ovan
  • 0,75 dl Kokossocker
  • 1 tsk Äppelcidervinäger
  • 0,5 dl Extra Mild Olivolja Zetas
  • 0,5 dl Hackad Dill
  • 0,5 dl Hackad Purjolök
  • Salt och peppar

Instruktioner

  • Skölj och skär sillfiléerna i mindre bitar.
  • Blanda senap, kokossocker och äppelcidervinäger i en bunke.
  • Vispa droppvis ner olivoljan i senapsblandningen.
  • Hacka dill och purjolöken och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar.
  • Vänd ner sillfiléerna i såsen, låt stå några timmar men gärna 1-2 dygn innan servering.