Lägg alla ingredienser i en matberedare med kniv. Mixa ihop till en deg. Lägg in i kylen ca 30 minuter.
Sätt ugnen på 175°C.Tryck ut pajbotten i en springform, ca 24cm i diameter. Nagga botten lite med en gaffel. Förgrädda pajen ca 10 minuter tills den fått lite färg.
Fyllning:
Smält choklad och ghee i ett vattenbad på spisen.
Blanda kokosmjöl, vaniljpulver och salt i en bunke.
Vispa ägg och kokossocker ljust och pösigt med elvisp.
Vispa i den smälta chokladen i äggsmeten. Blanda i de torra ingredienserna och vispa slätt.
Bred ut smeten i det lite avsvalnade pajskalet.
Topping:
Höj värmen på ugnen till 200°C.Blanda alla ingredienser i en liten skål. Fördela ut ett jämnt lager över pajen.
Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
Pajen är härligt kladdkakekladdig, men förvarar du den i kylen stelnar den och blir hårdare. Båda varianterna är goda!