Börja med MINTFYLLNINGEN. Klä en for ca 10x20 cm med bakplåtspapper. Knöla gärna ihop pappret till en boll först och veckla sen ut det och lägg i formen. Det blir lättare och bitarna får sen ett lite fint mönster.
Smält ingredienserna i ett vattenbad och blanda noga. Häll i formen och låt stelna i kylen ca 1 timme.
CHOKLADÖVERDRAG:Ta mintfyllningen ur kylen innan du börjar så att den får bli liiite varmare. Då fastnar chokladen bättre. Lyft bakplåtspappret med fyllningen ur formen.
Smält ihop ingredienserna till chokladfyllningen i ett vattenbad. Blanda noga.
Lyft mintfyllningen försiktigt från bakplåtspappret och lägg åt sidan. Lägg bakplåtspappret i formen och häll i hälften av chokladen. Sprid ut över hela bottnen.
Lägg mintfyllningen på chokladen och tryck försiktigt så inga luftbubblor bildas i botten.
Häll resten av chokladen ovanpå mintfyllningen. Sprid ut.
Låt stelna helt i kylen. Skär försiktigt fina rutor med en varm, vass kniv. (värm under varmvatten). Ät och njut!