Go Back
Fettbomb AIP
Maträtt: Snack, Tillbehör
Kök: äggfritt, Autoimmun Paleo (AIP), Keto, LCHF, Mjölkfritt, Paleo
Ingredienser
  • 1,5 dl Kokossmör
  • 1 dl Kokosolja
  • 2 krm Vaniljpulver
  • 2 msk Carob
  • 6 krm Malen Ingefära
  • Flingsalt till topping
Instruktioner
  1. Smält kokossmör och kokosolja i ett vattenbad.

  2. Rör i resterande ingredienser utom flingsaltet.

  3. Smeten kan stelna ganska fort så ha den gärna kvar i vattenbadet medan du fördelar den i mini-muffinsformar (eller knäckformar).

    På bilden har smeten stelnat lite och man får klicka ut den. Det går ju bra det med!

  4. Låt stelna lite och strö sen på flingsaltet.

    Förvara i kylen eller frysen.