Go Back

Fettbomb Choklad & Mild pepparkaka

Måltid: Snack, Tillbehör
Kök: äggfritt, Keto, LCHF, Mjölkfritt, Paleo
Portioner: 40 st

Ingredienser

  • 1,5 dl Kakaosmör
  • 1 dl Kokosolja
  • 2,5 dl Kokosgrädde
  • SMAKSÄTTNING: CHOKLAD
  • 2 tsk Raw Kakao
  • 2 krm Ingefära
  • 2 krm Vaniljpulver
  • Flingsalt till topping
  • SMAKSÄTTNING: MILD PEPPARKAKA
  • 1 tsk Kanel
  • 1 tsk Kardemumma
  • 1 tsk Vaniljpulver
  • 1 tsk Ingefära
  • Flingsalt till topping

Instruktioner

  • Smält kakaosmör och kokosolja i ett vattenbad. Blanda i kokosgrädden.
  • Dela smeten i två skålar och smaksätt den ena enligt ovan CHOKLAD och den andra som MILD PEPPARKAKA.
  • Smeten kan stelna ganska fort så ha den gärna kvar i vattenbadet medan du fördelar den i mini-muffinsformar (eller knäckformar).
  • Låt stelna lite och strö sen på flingsaltet.
    Förvara i kylen eller frysen.