Vaniljpannacotta:
Häll vattnet i en liten skål och strö över gelatinpulvret. Låt stå några minuter.
Häll kokosmjölk, honung och vaniljpulver i en kastrull.
Värm upp försiktigt under omrörning.
När blandningen är varm blanda i gelatinet och rör tills allt gelatin lösts upp. Pressa lite citronsaft och häll i kastrullen, börja med 0,5 tsk. Smaka av, ha i lite till men låt inte citronsmaken ta över...
Låt svalna lite grann och häll upp i två glasskålar. Ställ in i kylen några timmar tills pannacottan stelnat.
Mangospegel:
Häll vattnet i en liten skål och strö över gelatinpulvret. Låt stå några minuter.
Skala och dela mangon i mindre bitar. Spara lite grann som du tärnar och har till garnering. Mixa till slät pure. Värm försiktigt upp mangopuren under omrörning. När blandningen är varm blanda i gelatinet och rör tills allt gelatin lösts upp.
När pannacottan stelnat i kylen kan du hälla på mangopuren. Låt stå i kylen tills mangospegeln stelnat till lite.
Dekorera med mango och kanske lite kiwi eller ett myntablad innan servering.