Sätt ugnen på 175°C. Klä en plåt med bakplåtspapper.
Vispa ihop ghee, ägg och honung.
Blanda ihop mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver, kardemumma och salt i en bunke. Vispa ner det i äggsmeten.
Låt stå 5 minuter så att degen sätter sig. Dela degen i 8 lika stora delar.
Tryck ut dem lite i handen först, lägg på bakplåtspappret och tryck ut dem ytterligare till rundlar på ca 8-10 cm.
Du kan behöva lite extra mjöl för att trycka ut dem eller använd en slickepott. Blanda de frysta blåbären med potatismjölet.
Lägg en sked med blåbär i mitten på varje rundel. Vik in kanterna så de krusar sig lite mot mitten.
Toppa varje rundel med ytterligare blåbär. De sjunker ner lite i ugnen. Vispa upp ett ägg och pensla kanterna runt om.
Grädda ca 12-15 minuter så att blåbären bubblar lite.
Ta ut och låt svalna på plåten.