Go Back

Sommardessert (AIP)

Portioner: 4 portioner

Ingredienser

  • 8-10 st Ingefärakakor se receptet nedanför
  • 250 ml Kokosgrädde, väl kyld gärna Garants
  • 0,5 tsk Citronsaft
  • 1 st Citron, zest
  • 2 krm Vaniljpulver
  • Ca 5 dl Jordgubbar eller andra bär

Instruktioner

  • Baka kakorna enligt receptet. försök låta bli att äta upp dem.
  • Smula sönder kakorna, ca 2 st per portion, och lägg i botten på små skålar eller glas.
  • Se till att ha väl kyld kokosgrädde. Vispa kokosgrädden fluffig med elvisp och blanda i citronsaft, citronzest och vaniljpulver.
    Fördela grädden över kaksmulorna.
  • Skölj och skär jordgubbarna i 4 delar och lägg ovanpå grädden.
    Dekorera gärna med lite citronzest på toppen.