Go Back

Revbensrack

Ingredienser

  • 2 st Rack med revben, ca 2 kg
  • 1 tsk Timjan
  • 1 tsk Ingefära mald
  • 1 tsk Rosmarin
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Svart peppar uteslut vid AIP
  • 0,5 dl Olivolja
  • 2 msk Balsamvinäger Vid AIP: byt till Coconut aminos
  • Flingsalt, topping

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
    Blanda all kryddor, olja och balsamvinäger i en skål. 

  • Lägg revbenen på plåten och pensla över kryddblandningen.
    Grädda i mitten av ugnen i 15-25 minuter/sida.
  • När du vänder racken efter 15-25 min, pensla med kryddblandningen på den sidan också.
  • Strö lite flingsalt över revbenen. Skär upp och njut.
    De
    är lika goda varma som kalla!