Go Back
Skriv ut receptet
5 från 1 röst

Glögg

Portioner: 4 små koppar

Ingredienser

  • 1 st Flaska Kombucha ingefära Reneé Voltaire 275ml eller 3 dl äppelmust
  • 2 st Pomeransskal
  • 8 g Ingefära, skalad bit
  • 2 krm Kardemummakärnor Uteslut vid AIP
  • 2 st Kanelstänger
  • 15 st Kryddnejlika hel
  • 2 st Stjärnanis
  • 2 tsk Kokossocker
  • 1 msk Russin
  • 0,5 tsk Arrowrot

Instruktioner

  • Riv ingefäran och mortla kardemumman lite grann.
  • Blanda alla ingredienser utom arrowrot i en kastrull och koka upp.
  • Låt stå och dra i 30 minuter, ta sedan upp pomeransskalen.
  • Låt stå och dra ytterligare ca 2,5 timme. Sila av.
  • När det är dags att servera vispa ut arrowroten i den kalla glöggen. Koka upp under omrörning och servera!