Go Back
Paleoköttbullar
Ingredienser
  • 500 g Blandfärs
  • 1 st Liten gul lök
  • 2,5 tsk Potatismjöl
  • 0,75 dl Vatten
  • 1 tsk Salt
  • 2 krm Vitpeppar
  • 1 st Ägg
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader. (om du vill steka klart dem i ugnen)
    Finhacka löken.

  2. Blanda lök, potatismjöl, vatten, salt och vitpeppar i en bunke.

  3. Lägg i köttfärsen och knäck i ägget. Rör runt till en jämn, fast smet. 

  4. Rulla köttbullar med lite blöta händer.
    Stek på köttbullarna i olja/ghee på medelhög värme så de får fin stekyta.

  5. Antingen sänker du värmen och steker klart dem i pannan eller så lägger du dem i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen.