PARFAIT:
Separera äggen och vispa äggulor, vaniljpulver, honung och kanel lite pösigt med elvisp.
Se till att ha väl kyld kokosgrädde. Vispa kokosgrädden fluffig med elvisp.
Vispa äggvitorna till ett fast skum.
Blanda grädden i kanelblandningen.
Vänd ner äggvitorna.
Häll över glassmeten i en form och ställ in i frysen minst 4 timmar.
Ta fram för att tina lite innan servering, ca 20 minuter. Servera tillsammans med apelsinklyftor i lag.
APELSINLAG:
Mät upp vattnet i en kastrull och vispa i arrowrot.
Koka upp blandningen och tillsätt inulin.
Vispa tills det löst upp sig.
Lägg i stjärnanis och kanelstång i lagen. Låt stå och dra i 30 minuter.
Ta sen upp stjärnanisen.
Låt dra ytterligare 30 minuter och ta sen upp kanelstången.
Filéa apelsinerna och krama ur den sista saften ur apelsin resterna, ner i lagen.
Lägg i apelsinklyftorna n är lagen svalnat. Låt gärna stå och dra en stund.