Om du ska vispa kokosmjölk till grädde: Lägg burken med kokosmjölk i frysen. Ställ in visp och skål i kylen. Låt stå i 1.5 timme.
Efter 1 timme kan du börja göra de andra delarna i receptet:
Se till att äggen är rumstempererade, separera dem.
Vispa äggulor och honung pösigt.
Vispa äggvitorna till ett fast skum.
Vispa kokosgrädden/mjölken fluffig.
Vänd ner kokosgrädden i ägguleblandningen.
(I detta läget är det bra att lägga till sin smaksättning -om man vill ha samma smak i hela glassen. SEN vänder man i äggvitorna.)
Vill du ha flera olika smaker så gå vidare till nästa steg.
Vänd i äggvitorna i smeten. Rör noga men försiktigt.
Tillsätt valfri smaksättning efter tycke och smak!
Till exempel:
Lakristpulver, hallon, jordgubb, melon, päron, blåbär, citron etc.
Häll upp smeten i glassformar eller en burk.