Skala och skär morötterna, löken och vitlöken grovt.
Hetta upp en gryta och fräs morötterna och löken i olja i ca 5 minuter. Se till så att det inte bränns, rör runt då och då.
Riv ingefäran och lägg i grytan. Låt fräsa ytterligare 5min, rör runt.
Häll på kokosmjölk, vatten och häll i Herbamare och äppelcidervinäger. Låt puttra i ca 20 minuter (morötterna ska bli mjuka, känn efter med en sticka eller gaffel)
Mixa med stavmixer till en helt slät soppa.
Om du vill kan du nu tillsätta bjäst, ca 1 msk. Men mitt tips är att ta en lite soppa i en skål först och strö lite bjäst över och smaka om du tycker om smaken.
Blanda i räkorna/kräftstjärtarna i soppan eller ha dem vid sidan och lägg på dem vid servering.
Skär limen i klyftor och pressa över skaldjuren samt strö över lite hackad dill vid servering.