fbpx
Kurser Kost & hälsa

Kurser Kost & hälsa

Kom i gång med din hälsosatsning i höst!

I den här kursen har vi ett holistiskt perspektiv på Kost & hälsa. Vi fokuserar på kosten men går även igenom hur stress, rörelse, sömn och återhämtning påverkar hälsan. Du får därför kunskap om, och förståelse för, vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat med en hälsosam livsstil.

Vid 4 tillfällen får du tillsammans med övriga kurskamrater gemensam handledning och kunskap i hur du på bästa sätt ställer om din kost och kommer igång med din livsstilsförändring.

Kursen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid.
Du får också inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa.

Under kursens gång får du även tips och råd hur du anpassar din nya livsstil i vardagen samt hur man arbetar med rörelse, stress och sömn.
Kom i gång med din nya livsstil och få motivation och inspiration till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker tillsammans med andra med samma målsättning!

Pris

2595 kr inkl. moms. Kursmaterial ingår, värde 400 kr. (10 timmars utbildning/grupprådgivning)
Programmet består av fyra kurstillfällen, à 2,5 timmar.
För företag tillkommer moms.

Plats

Kursen hålls på Nordic Wellness Exclusive vid Lilla bommen.
St. Eriksgatan 6, 411 05 Göteborg

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Vänligen notera att anmälan är bindande.
Då platserna är begränsade kommer du att få en separat bekräftelse per mail att du har fått en plats på kursen. Mailet innehåller också Din faktura.
Innan kursstart ombeds du skicka in en kort hälsoenkät för att vi ska kunna utforma kursens innehåll så bra som möjligt för alla deltagare.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få deltagare, då återbetalas hela kursavgiften.

 

"Kursstart 3: Må. 7/10-19 18.00-20.30" 2595 kr inkl. moms

Dubbelkolla gärna att din e-post-adress verkligen stämmer!

 

Kursledare

Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Kursdatum Kost & hälsa

Kursstart 2: Fredagar dagtid
20/9 08,00-10,30
27/9 08,00-10,30
4/10 08,00-10,30
(paus i en vecka)
18/10 08,00-10,30

Kursstart 3: Måndagar kvällstid
7/10 18-20,30
14/10 18-20,30
21/10 18-20,30
(paus i en vecka)
4/11   18-20,30

 

Tips!

Höstens schema med föreläsningar ligger uppe, klicka på länkarna nedan för att läsa mer om varje föreläsning:
Kosten som läker kroppen
Autoimmuna protokollet

Vi ses!