fbpx
Kosten som läker kroppen

Kosten som läker kroppen

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.
Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat!
Läs också gärna om vår fördjupade föreläsning som handlar om det Autoimmuna protokollet. (Kommer också snart som inspelad variant)

Föreläsningen “Kosten som läker kroppen” är nu inspelad och klar och finns att köpa via länken här nedan.
Du betalar med kort och får tillgång till den direkt. Hela föreläsningen är ca 2 timmar lång och det ingår också praktiska listor som nedladdningsbart material.
Nu kan du alltså se och lyssna på föreläsningen precis när, och hur många gånger du vill, under 30 dagar! Perfekt för dig som behöver inspiration och komma igång med din nya kost under sommaren!

Kosten som läker kroppenKOM IGÅNG

 

Vi har hållit den här, och vår andra föreläsning om AIP, live online några gånger under våren. Det är alltid ett svårt pussel med dagar och tider som ska passa många så det kändes naturligt att hitta en bra plattform för att ha föreläsningarna tillgänglig för alla, precis när det passar en själv.

Jag hoppas du kommer uppskatta föreläsningen och få mycket inspiration och kunskap om kost & hälsa.

Tillsammans men på var sitt håll; när du lyssnat klart får du tillgång till i vår nystartade privata Facebookgrupp där du gärna kan ställa frågor och diskutera med mig.

Vi ses!

Varma hälsningar
Mia


Bild från föreläsningen i Mora tidigare i år. Vi saknar att kunna mötas på plats, men detta funkar lika bra!

Innehåll

Här får du lära dig om hur man hjälper kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning. Föreläsningen vänder sig till dig som har inflammation i kroppen, allergier, IBS (magproblem) och autoimmuna sjukdomar men också till dig som är frisk men vill förebygga ohälsa i framtiden eller hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid. Du får inspiration och kunskap om bl.a. Antiinflammatorisk kost, Paleokost, Autoimmuna protokollet, Lågkolhydratkost samt hur du själv kan påverka din kropp och vardag mot bättre hälsa. Vi guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren naturlig mat.

I föreläsningen får du också ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom kosten och det Autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Föreläsningen ger dig baskunskap kring vad som kan vara bra för dig, tips och råd hur du startar din hälsoresa, samt förslag på ingredienser och maträtter att laga till vardags. Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en kost som läker.

Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Crohns, och är idag helt symptom och medicinfri.

Välkommen!

Feedback från åhörare

“Var på din föreläsning tisdagen 10/9. Under de sista 1,5 åren har jag ändå haft problem m tarmen, UC, och känner att jag måste ta tag i det själv. Har läst om Aip men inte följt det fullt ut men efter din föreläsning så känner jag mig otroligt inspirerad och motiverad!!
Jag körde igång redan dagen efter!!
Märker redan skillnad efter 4 dagar!!”

“Det var en oerhört givande kväll!! Jag ser så mycket fram emot kursen. NU ska jag börja resten av mitt liv. TACK! /Jessica”

“Hej och tack för en mycket lärorik & intressant föreläsning ikväll. Kommer gärna igen och då på kursen i maj. Och GRATTIS oxå till dig som har lyckats! /Lotta”

“Tack för att du delade med dig av din resa. /Monica”

“Tack!! Detta behövde jag. Mycket bra och givande föreläsning. /Karin”


Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial